2thePointSoftware 
                               

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring.

Er zijn honderden oplossingen op de markt die allemaal pretenderen de beste te zijn. Wij geven u meer inzicht in de zin en onzin van al deze oplossingen en keren terug naar de kern van uw bedrijf. Meer winst maken door mideel van minder kosten en betere kwaliteit.

Hoe? 

Rationalisering en efficiënter werken.

Software as a Service 2TP: 

Voorbeeld Projectmatig produceren

Projectmatig produceren stelt bijzondere eisen aan het software systeem om de productie projecten in goede banen te kunnen leiden.

De gangbare software systemen voldoen vaak niet aan de werkmethodieken welke binnen deze  productiebedrijven worden toegepast, of er zijn zulke hoge investeringen in kapitaal en medewerkers mee gemoeid dat deze oplossingen voor het MKB niet realiseerbaar zijn. 

Deze ERP (Enterprise Recource Systems) zoals SAP, Exact en Dynamics zijn vaak afgestemd om seriematig of op klantorder afroep te kunnen plannen en  produceren.   


Maar de verschillen in werkstructuur van de productie bedrijven welke op klantorder specificaties een nieuw product ontwikkelen en in productie nemen verschillen enorm van seriematig producerende bedrijven.   

Daarom hier de 5 Beste redenen waarom u kiest voor 2the point Software

  1. Flexibel en volledig afgestemd op uw bedrijfsprocessen.
  2. Zeer gebruiksvriendelijk en daardoor een snelle implementatie.
  3. Volstrekt logisch en begrijpelijk van opbouw.
  4. Alles omvattend Modulaire opbouw; Wat er niet in zit maken wij voor u.
  5. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. De lage kosten zijn overweldigend! 


De betaalbare ERP oplossing is nu ook voor uw bedrijf beschikbaar.

De nieuwe software oplossing is volledig gebaseerd op uw primaire bedrijfsprocessen. 

2thePoint software stelt uw organisatie in staat om alle informatie stromen geïntegreerd te verwerken. Hierdoor kunnen alle afdelingen gebruik maken van het Multi User systeem. Gegevens worden één keer ingevoerd en zijn voor alle betreffende medewerkers toegankelijk. 

De functionaliteit per module wordt in de brochure toegelicht, zodat u zich een beeld kunt vormen van de uitgebreide mogelijkheden. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie kunt u altijd contact met ons opnemen, een afspraak is dan snel gemaakt.


Ook productiebedrijven welke zelf produceren en dan de eindproducten door de eigen montage dienst monteren op locatie bij de klant, kunnen vaak maar moeizaam en onvolledig hun primaire bedrijfsprocessen binnen deze standaard ERP systemen onderbrengen